TERVETULOA TANSSIVAN PORVOON VERKKOKAUPPAAN!

Varaa ja osta kätevästi ja turvallisesti kurssit ja oheistuotteet.


ILMOITTAUDU TURVALLISESTI

Mikäli tunnit estyisivät koronan takia uudelleen, kausi keskeytetään ja opetus siirretään ajankohtaan, kun lähiopetus on taas luvallista. Näin takaamme maksetuille kausimaksuille luvatun opetuksen.


OSAMAKSU

Maksa ostoksesi joustavasti erissä! Käytössäsi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja:

- Visa & MasterCard

- American Express

- Joustoraha

- OP Lasku


MAKSUTAVAT

- Kaikkien suomalaisten pankkien maksutavat (Checkout Finland)

- MobilePay

- Pivo

- Siirto

- Paikanpäällä korttimaksu, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelelit / Virikeseteli / ePassi. Seteleiden käytöstä tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.


ALENNUKSET

Tanssiva Porvoo kannustaa koko perheen liikkumaan tarjoamalla – 7 % alennuksen koko kauppasummasta, kun kursseja valitaan kerralla useampi, kuin yksi (alennus annetaan samassa ruokakunnassa oleville tai henkilöille, jotka tanssivat useamman kerran viikossa). Saat alennuksen verkkokaupassa, kun syötät kassalla ”Lunasta etuseteli” –kohtaan koodin TP7%.

Alennusta ei myönnetä tiiviskursseista, erikoiskoulutus- tai kisaryhmien tunneista (myös soolo), näytöslipuista, leireistä, 10 x korteista, lahjakorteista, Anytime-kortista eikä oheistuotteista.                                       

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTUS

Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua kirjallisesti sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Tällöin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan maksajalle.


LUE LISÄÄ SÄÄNNÖISTÄ>>


Tervetuloa tanssimaan!

(MOBIILISSA: Kurssit ja tuotteet löytyvät sivun vasemman yläreunan valikosta. Tervetuloa!)