TERVETULOA TANSSIVAN PORVOON VERKKOKAUPPAAN!

Ilmoittaudu mukaan syyskauden tanssitunneille sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Ilmoitathan viestissäsi seuraavat tiedot:

  • oppilaan nimi ja syntymävuosi
  • huoltajan tiedot (nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite)
  • julkaisulupa* kyllä/ei

*kuvaamme satunnaisesti kuvia ja videoita tanssitunneilta ja julkaisemme niitä tanssikoulun somekanavissa.

Syyskauden lukujärjestyksen sekä hinnat löydät nettisivuiltamme tanssivaporvoo.com

Lähetämme loppukauden tanssitunneista laskun sähköpostitse (laskutuslisä 7 €).


ILMOITTAUDU TURVALLISESTI

Mikäli tunnit estyisivät koronan takia uudelleen, kausi keskeytetään ja opetus siirretään ajankohtaan, kun lähiopetus on taas luvallista. Näin takaamme maksetuille kausimaksuille luvatun opetuksen.


OSAMAKSU

Maksa ostoksesi joustavasti erissä! Käytössäsi on monia eri osamaksuvaihtoehtoja:

- Visa & MasterCard

- American Express

- Joustoraha

- OP Lasku


MAKSUTAVAT

- Kaikkien suomalaisten pankkien maksutavat (Checkout Finland)

- MobilePay

- Pivo

- Siirto

- Paikanpäällä korttimaksu, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelelit / Virikeseteli / ePassi. Seteleiden käytöstä tulee ilmoittaa ilmoittautumisen yhteydessä.


ALENNUKSET

Tanssiva Porvoo kannustaa koko perheen liikkumaan tarjoamalla – 7 % alennuksen koko kauppasummasta, kun kursseja valitaan kerralla useampi, kuin yksi (alennus annetaan samassa ruokakunnassa oleville tai henkilöille, jotka tanssivat useamman kerran viikossa). Saat alennuksen verkkokaupassa, kun syötät kassalla ”Lunasta etuseteli” –kohtaan koodin TP7%.

Alennuksia ei myönnetä tiiviskursseista, erikoiskoulutus- tai kisaryhmien tunneista (myös soolo), näytöslipuista, leireistä, 10 x korteista, lahjakorteista, Anytime-kortista eikä oheistuotteista.      

OPISKELIJAT

Opiskelijat tanssivat edullisemmin! Tarjoamme opiskelijoille 7% alennuksen koko tanssikaudesta. Alennuksen saat verkkokaupasta, kun syötät kassalla ”Lunasta etuseteli” –kohtaan koodin OP7.

HUOM! Ilmoittauduttuasi kurssille näytä opiskelijakortti tanssikoulun vastaanottoon. Kortissa tulee olla kuvasi ja uusin vuosilukutarra.

EK-RYHMÄLÄISET

Halutessaan EK-ryhmäläiset saavat valita lukkarista lisätunteja omien EK -tuntien lisäksi. Tarjoamme lisätunnit 30% alennuksella.  Alennuksen saat verkkokaupasta, kun syötät kassalla ”Lunasta etuseteli” –kohtaan koodin EK30.

                                 

ILMOITTAUTUMISEN PERUUTUS

Ilmoittautuminen tunneille on sitova, mutta mikäli tanssioppilas ei ensimmäisen viikon jälkeen haluakaan jatkaa tunneilla käymistä, ilmoittautuminen voidaan perua kirjallisesti sähköpostitse tanssivaporvoo@gmail.com. Tällöin kausimaksu palautetaan kokonaisuudessaan maksajalle.

Tiiviskursseista, "kokeile rauhassa" -paketeista sekä 10 x korteista ei palauteta maksua asiakkaalle.


LUE LISÄÄ SÄÄNNÖISTÄ>> 


Tervetuloa tanssimaan!

(MOBIILISSA: Kurssit ja tuotteet löytyvät sivun vasemman yläreunan valikosta. Tervetuloa!)