Afrotanssin tiiviskurssi 2.10.2021

klo 13.00-14.45

28,00 €
Sisältää alv. 0.00 %

Afrokurssi sisältää kokonaisvaltaisen ja vauhdikkaan lämmittelyn moderniin afromusiikkiin: runsaasti selkärangan liikeharjoituksia, afron askeleita ja tekniikkaa. Vauhdikas koreografia-osuus tanssitaan perinteiseen rumpumusiikkiin: liikkeisiin etsitään koko kehon ilmaisua ja voimaa.

Lopuksi kurssilla on palauttava kehonhuolto akustisen rauhalliseen afromusiikkiin. Afro kehittää motoriikkaa, liikkuvuutta, ketteryyttä, voimaa ja kestovoimaa, sekä rytmitajua. Afrotanssitunnilla on hikistä ja hauskaa!

Tarkoitus on tanssia paljain jaloin, varaa mukaan juomapullo!

Tunti sopii tanssillisen ja hikisen tunnin ystäville ja niille, jotka hakevat musiikillisesti kiinnostavaa, kokonaisvaltaista treeniä. Tunti sisältää vauhdikasta liikettä ja jonkin verran hyppyjä.

---------

Tanssinopettaja Minna Määttä on kokenut ja pidetty afrotanssin, Pilateksen ja kehonhuollon opettaja ja kouluttaja Helsingistä.

Hän on opiskellut ja esittänyt afrikkalaisia tansseja useilla matkoilla, työpajoissa ja festivaaleilla paitsi Suomessa, myös länsi-Afrikassa, eri puolilla Eurooppaa, ja New Yorkissa.

Tervetuloa mukaan!

Arvostelut 0 arvostelua